Sponsor Bağlantılar

MODİFİYE PARK forumlarında Kendi Modifiyeni Kendin Yap bölümü

Kendi Modifiyeni Kendin Yap Kendi Modifiyeni Kendin Yap

+ Konu Cevaplama Paneli + Yeni Konu aç
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

Tempraya Led li Stop Yapımı

Kendi Modifiyeni Kendin Yap içinde Tempraya Led li Stop Yapımı konusu , Selam Arkadaşlar yeni model araçlarda gördüğüm ledli stoplar hoşuma gidiyordu. Benim arabamda neden olmasın dedim ve en sonunda yapmaya karar verdim. Ve yaptımda bence iyi olmuş gibi tabiki sizinde düşünceleriniz ...

baha0671 isimli Üye şimdilik offline konumundadır ACER ÜYE baha0671 is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Tempraya Led li Stop Yapımı

Selam Arkadaşlar yeni model araçlarda gördüğüm ledli stoplar hoşuma gidiyordu.
    Benim arabamda neden olmasın dedim ve en sonunda yapmaya karar verdim.
    Ve yaptımda bence iyi olmuş gibi tabiki sizinde düşünceleriniz önemli benim için arkadaşlar görenler beğeniyor.
    inşallah sizde beğenirsiniz. Birazda nasıl yaptıgımdan bahsedeyim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

ALDIGIM DELİKLİ PLAKETLERİ BİRLEŞTİRİM

SONRASINDA LEDLERİ (İSTEGE BAĞLI SERİ VEYA PARALEL BAĞLAYA BİLİRİSİNİZ).
    BEN SERİ ŞEKİLDE BAĞLADIM HER BİR DÖRT LED e 100 Ohm luk DİRENÇ BAĞLADIM.
    BAĞLANTI ŞEKLİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.
    (SERİ BAĞLANTI)
    11*4=44 ADET LED
    11 ADET 100 Ohm luk DİRENÇ KULLANDIM TEK BİR STOP İÇİN.

ARKADAŞLAR EGER BU ŞEKİLDE BİR ŞEY YAPMAYI DÜŞÜNEN VARSA YANİ LEDLERİ DAHA SIK YERLEŞTİRMEYİ...
    HİÇ DÜŞÜNMESİN DENEDİM SIK DÖŞENEN LEDDE IŞIKLAR KARIŞIYOR.
    ESKİSİNDEN BİR FARKI OLMUYOR CANLI YANMASININ DIŞINDA BİRAZ DAHA SEYREK YERLEŞTİRİRSENİZ DAHA GÜZEL OLACAĞINA EMİN OLUN.

HATTA BEN RESİMDEKİ GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ YERLEŞTİRDİM BU BİLE SIKI GİBİ GELDİ YERLEŞTİRME ŞEKLİ BİRAZ DAHA ARALARI AÇIK OLABİLİR

UGRAŞ İSTEYEN İŞ TÜM GÜNÜMÜ BU LEDLERİ YAPMAK İÇİN AYIRDIM BU İŞİ YAPACAK KİŞİNİN ÇOK ZAMANI OLMASI LAZIM.

ARKADAŞLAR ŞUNU DEMEDEN GEÇMEYİM SİZE TAVSİYEM ALDIGINIZ LEDLERİ TEK TEK KONTROL EDİN.
    NEDEN DERSENİZ BAĞLATIYI BİTİRDİKDEN SONRA ARAYA KARIŞAN YARAMAZ BİR LED İŞİNİZİ ZORLAŞTIRA BİLİR UĞRAŞTIRIR.
    BENİMKİLERİN ARASINDA MAVİ ÇIKTI

VE SONUNDA BÜTÜN LEDLER DÖŞENDİ ŞİMDİ DENEME ZAMANI İLK DENEME BAŞARILI

İKİNCİ DENEME BAŞARILI

VE SİNYALİ SÖKTÜM NASIL MONTAJ EDECEĞİM FİKRİNDE BİRAZ KARARSIZ KALDIM.
    SICAK SİLOKANLA SİNYAN CAMINA TUTTURDUM ELEKTRİK KISMINI İSE LANBANIN METAL KISMINI KULLANARAK YAPTIM.
    ONUN FOTOGRFALARIN ÇEKMEYİ İSE UNUTMUŞUM ONUDA EN KISA ZAMANDA EKLEYECEĞİM.

BİTMİŞ VE TAKILMIŞ HALİ BU İNŞALLAH BEĞENİRSİZ SİNYAL VE PARKARIDA YAPACAGIM İNŞ ONLARI DA EKEYECEGİM

BUDA AKŞAM ÇEKİLEN RESİM YUKARIDA İFADE ETMİŞTİM ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAŞILMIŞIMDIR.DAHA SIK EKLEMEK İSTEYENLER...
    İSTEYEN DİRENCİ YÜKSELTEREK DAHA DÜŞÜK YANMASININ SAĞLAYA BİLİR.
    BEN 1 Klm DİRNEÇ KULLANDIM DÜŞÜK YANDI GÜZDÜZ GÖRÜNMEZ DİYE GERİ SÖKTÜM.

YAPACAK ARKADAŞLARA BAŞARILAR

İlginizi çekebilecek diğer konular
    :

Konu baha0671 tarafından (06-19-2010 Saat 10:02 ) değiştirilmiştir.
    www.modpark.com

2. Sponsor Bağlantılar

Oryoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Oryoda isimli Üye şimdilik offline konumundadır SİTE KURUCUSU Oryoda is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    10

Standart Cevap: Tempraya Led li Stop Yapımı

eline emegine saglık cok hoş bir çalışma olmuş gerçektende tempra zaten baslı basına modıfıyeyı hak eden bır araç ama komple uygulasan daha hoş olurdu sinyaller park sonra deri vites daha hoş görüntü elde edersin bence kanımca bu baslangıç devamı beklıyoruz kolay gelsın sımdıden
    ©Copyright modpark & Since 2006
    █║▌│ █║▌ ║││█║█║

baha0671 isimli Üye şimdilik offline konumundadır ACER ÜYE baha0671 is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

Sağ olasın arkadaşım verilen emeğin kötüsü olmaz inş diğerlerinide yapacam ALLAH nasib ederse teşekkürler
    www.modpark.com

teksevgi isimli Üye şimdilik offline konumundadır ACER ÜYE teksevgi is on a distinguished road
    Tecrübe Puanı
    0

teşekkürler
    www.modpark.com

+ Konu Cevaplama Paneli + Yeni Konu aç

LinkBacks (?)

Gölge Bulutu :

led stop yapımı

tempra angel far

tempra led stop

angel eyes yapımı

tempra ledli stop

motorsiklet led stop yapımı

tempra led stop lambası

tempra stop lambası

tempra modifiye yapımı

led far yapımıtempra ledli stop lambasıtempra ledtempra şeffaf stoptempra modifiyestoplara led yapmakartal ledli stoptempra angel eyestempra stopalbea ledgündüz ledi montajımodifiyeli tempra yapımıstop yapımıtempra stop lambası ledmodifiyeli tempra yapimiledli stop yapımı
Modpark