![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Video Directory | All Albums | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
Ralli Ralli hakkında herşey
Konu ile alakalı etiketler:Ralli içinde McLaren P11 karda yakalandı! konusu , Resim kareleri biraz küçük uğraştım ama olmadı Bu içerik: MODİFİYE PARK http://www.modpark.com/forum/showthread.php?t=3322 Görünen o ki McLaren son projesi P11'i gizlemek için özel bir çaba göstermiyor - kamuflajı saymazsak. Son zamanlarda ...
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
| ||||
| ||||
| Resim kareleri biraz küçük uğraştım ama olmadı ![]() ![]() ![]() ![]() Görünen o ki McLaren son projesi P11'i gizlemek için özel bir çaba göstermiyor - kamuflajı saymazsak. Son zamanlarda objektiflere sık sık yakalanan P11, McLaren'ın Mercedes'le yollarını ayırdıktan sonra üstünde çalıştıüı ilk model. Fotoğraflarda en çok dikkat çeken öğe yukarı doğru açılan kapılar - ki Mercedes de SLR halefi SLC'de bu tip kapılar kullanıyor. Her ne kadar Woking'le Stuttgart'ın yolları ayrılmış da olsa, bu otomobilde gene bir Mercedes motorunun kullanılması bekleniyor - muhtemelen 550 - 600 hp üreten bir V8. Bu gücün F1 tarzı sıralı bir şanzımanla birleştirilmesi düşünülüyor. P11'in muhtemel rakiplerinden Ferrari F430 halefinin de 2010 da tanıtılması bekleniyor. P11 satışa çıktığında fiyat etiketi yaklaşık 400,000 € olacak. |
| Sponsored Links |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj | ||
| McLaren P11 karda yakalandı! | SuSKuN | Ralli | 0 | 12-24-2009 17:47 | ||
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |